Interim CDO

Home » Solutions » Interim CDO

Kosanuq helpt organisaties (>50 Fte/€ 12 mio omzet) bij hun digitale transformatie. Dit is een ‘reis’ die vraagt om een goede begeleiding. Wij regisseren deze reis en treden daarbij op als het verlengstuk van de directie of board.

Een passende omschrijving van onze rol is ‘Interim CDO’. De afkorting CDO staat voor Chief Digitalization Officer. Kosanuq ambieert niet de rol van organisatie- of strategisch adviseur. Eerder volgen wij de inspanningen van deze adviseurs op.

De taken die wij verrichten als interim CDO worden hieronder kort toegelicht:

  • Analyse/Roadmap
    • Voor zover niet aanwezig is het beschikbaar hebben van een roadmap essentieel. In de roadmap worden de te verrichten activiteiten beschreven die voor de digitale transformatie gewenst zijn. De roadmap beslaat een periode van 3 tot 5 jaar.
  • Project management
    • Wij sturen het project en realiseren de doelstellingen zoals afgesproken. Wij werken op basis een vaste fee en/of een succes fee die geheel afhankelijk is van het realiseren van afgesproken doelstellingen.

Cookies & Privacy

Kosanuq voldoet aan de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming. Bij een bezoek aan deze website worden geen persoonsgegevens bewaard.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen