Een klant is loyaal omdat hij
zich begrepen en gewaardeerd voelt

Client Journey

10 seconden. Dat is de tijd die een gemiddelde website bezoeker neemt om zich een eerste oordeel te vormen over de aantrekkelijkheid van een organisatie en de aangeboden diensten. Daarna is het enorm belangrijk om de klant, vanaf het moment dat er contact wordt gezocht, te omarmen om nooit meer los te laten.

Als de klant digitaal contact met uw organisatie opneemt, door bijvoorbeeld het invullen van formulieren, het doen van aanvragen, het verzoeken om informatie, of het kopen van een product of dienst, dan moet een soepel lopend proces de klant geïnformeerd houden én laten zien dat beloftes worden waargemaakt.

Dat houdt in dat de client journey goed moet worden ‘gescript’: wie doet wat en wanneer met welke middelen en systemen?

Bestaande CRM en ERP applicaties zijn niet voldoende geëquipeerd voor deze taken; het bedrijfsbreed delen van data is de toegevoegde waarde. Het managen van fijnmazige zakelijke processen hoort daar niet bij. Een fijnmazige aanpak vereist ondersteuning van een intelligent en adaptief iBPMS softwareproduct zoals wij dat beschikbaar stellen. Software die informatie deelt met CRM en ERP applicaties.

Fijnmazige Client Journey

Voorkomt voortijdig afhaken klant door niet nagekomen beloftes
Klanten worden social media ambassadeurs
Klant heeft 24/7 inzicht in status proces
Predictive analytics; leer van het gedrag van uw klanten
Agile proces; maakt on-the-fly aanpassingen mogelijk

Cookies & Privacy

Kosanuq voldoet aan de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming. Bij een bezoek aan deze website worden geen persoonsgegevens bewaard.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen