Een administratieve organisatie en
interne controle real-time en foutloos. Dat kan!

AO/IC

Processen, procedures, protocollen, documentatie, taakbeschrijvingen, functiescheiding en interne controle. Dit zijn voorbeelden van elementen die een systeem van administratieve organisatie en interne controle (AO/IC) belangrijk en nuttig maken. Een volledig en goed ingerichte AO/IC zorgt ervoor dat een organisatie niet voor verrassingen komt te staan. Zowel operationeel, als tactisch en strategisch.

De beheersing van de AO/IC is echter een uitdagend vraagstuk. Maken is een eerste stap, maar hoe blijft de AO/IC actueel gegeven alle veranderingen die een organisatie meemaakt. En hoe wordt de borging gerealiseerd?

De oplossing

Kosanuq laat de AO/IC ‘live’ gaan. De AO/IC wordt geautomatiseerd binnen een digitaal platform.  Taken, bevoegdheden, verantwoordelijkheden, formulieren, schema’s en documenten, maar ook risicobeheersmaatregelen en wet- en regelgeving worden opgenomen in uitvoerbare procesmodellen én een onafhankelijke Business Rule omgeving.

AO/IC

Eenvoudige verwerking van bedrijfsbeleid en kwaliteitsnormen
Echt werkende functiescheiding en proces blokkades
Voorkomen van overvloed aan documenten en opslagchaos
Forse tijd- en kostenbesparing op interne audits
Procesexecutie = 100% tevreden accountant

Cookies & Privacy

Kosanuq voldoet aan de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming. Bij een bezoek aan deze website worden geen persoonsgegevens bewaard.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen