Met AuraPortal kiest Kosanuq voor de nummer 1
iBPMs aanbieder
om uw organisatie succesvoller te maken.

Auraportal

Kosanuq is partner van AuraPortal en dat is niet voor niets! Met de intelligent Business Proces Management software (iBMPS) van AuraPortal heeft Kosanuq gekozen voor de leading innovator in het Magic Quadrant (Gartner, Inc.). AuraPortal biedt voor ondernemingen tot 10.000 medewerkers (‘SME markt) de beste productkwaliteit, service, prijs ten opzichte van kwaliteit, integratiemogelijkheden en gebruikersvriendelijkheid.

In vergelijking met andere aanbieders is AuraPortal aantoonbaar de leveranciers met de hoogste ‘user sentiment’ score (Ovum Research). ROI’s (Return on Investment) oplopend tot 400% zijn eerder regel dan uitzondering.

Facts about AuraPortal

No programming needed

AuraPortal is een van de eerste partijen die het mogelijk maakt dat business users zelf hun business processen kunnen automatiseren door de inzet van de BPMN-standaard.

Schaalbaar platform

Beginnen met een productgroep of afdeling is met AuraPortal goed mogelijk én zeer betaalbaar. Vanaf € 15.000 eenmalig of
€ 600 per maand (SaaS) kan gestart worden. Opschalen kan ook. Er zijn honderden voorbeelden van (internationale) organisaties met miljoenen gebruikers.

Proces executie!

De essentie van AuraPortal is executie van processen, real-time monitoring en ‘agility’. Snel processen kunnen aanpassen doet uw organisatie groeien!

MicroSoft Azure Cloud

AuraPortal wordt aangeboden in de Cloud met ondersteuning van Microsoft Azure: een open en flexibel cloud platform dat het mogelijk maakt om snel applicaties te bouwen, uit te rollen, op te schalen en te beheren. Optioneel kan Azure worden uitgebreid met Business Intelligence (BI) tools.

Onderzoek onder 250 mid-sized relaties van AuraPortal laat zien dat binnen 1 jaar na implementatie de volgende effecten optreden:

AuraPortal Video’s

Cookies & Privacy

Kosanuq voldoet aan de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming. Bij een bezoek aan deze website worden geen persoonsgegevens bewaard.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen