Privacyverklaring

Home » Privacyverklaring

iso-9001-2015 privacy

Datum van laatste wijziging: 24 mei 2018

Het waarborgen van de privacy en vertrouwelijkheid van informatie is belangrijk voor Kosanuq. Als onderdeel van deze fundamentele verplichting zet Kosanuq zich in voor de bescherming en het juiste gebruik van uw persoonlijke informatie (ook wel “persoonlijke gegevens” genoemd). In deze privacy- en cookieverklaring legt Kosanuq uit welke persoonsgegevens Kosanuq verzamelt en gebruikt, en met welk doel. Kosanuq beveelt aan dat u deze verklaring aandachtig leest.

 

Gebruik van uw gegevens

Bij gebruik van de diensten en de website van Kosanuq laat u bepaalde gegevens achter die mogelijk persoonsgegevens bevatten. De website biedt de mogelijkheid om vragen te stellen via een contactformulier en u kunt zich aanmelden voor een nieuwsbrief. U wordt gevraagd om een ​​beperkte hoeveelheid gegevens in te vullen om uw aanvraag te verwerken. Kosanuq verwerkt de volgende gegevens (gedeeltelijk afhankelijk van de acties die u uitvoert op de Kosanuq site):

  • Naam- en adresgegevens;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer;
  • IP-adres;

De bovenstaande gegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • U gebruikt laten maken van de diensten van Kosanuq;
  • De aanschaf van diensten van Kosanuq en het gebruik van de functionaliteiten van de website;
  • Afhandeling van uw vraag/opdracht en informeren over de voortgang;
  • Het beantwoorden van vragen die via de website zijn gesteld;
  • Het informeren over storingen en onderhoud van Kosanuq diensten;
  • De verbetering van de diensten van Kosanuq.

Cookies

Kosanuq hecht veel belang aan de gebruiksvriendelijkheid en de kwaliteit van de website en de diensten. Om deze reden maakt Kosanuq gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig, klein bestand dat met pagina’s van deze website wordt verzonden en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Bij gebruik van de website van Kosanuq geeft u toestemming om alle cookies en plug-ins te gebruiken zoals beschreven in deze privacy- en cookieverklaring. U bent vrij om cookies uit te schakelen via uw browser. Houd er rekening mee dat het mogelijk is dat onze website niet langer optimaal zal werken.

Kosanuq gebruikt de applicaties Google Analytics, Google Search Console en Google Mijn Bedrijf. Kosanuq gebruikt deze cookies voor de volgende doeleinden:

  • Het genereren van algemene statistieken en het verkrijgen van inzicht in hoe de website wordt gebruikt door bezoekers;
  • Optimalisatie van de diensten;
  • Het afstemmen van inhoud op de website, op basis van uw interesses en uw klik- en surfgedrag.

Kosanuq heeft geen controle over wat de aanbieders van de bovengenoemde applicaties zelf met de cookies doen. Voor meer informatie over deze providers en hoe zij omgaan met cookies, bekijkt u de privacy verklaringen (let op: deze kunnen regelmatig veranderen) van deze partijen.

 

Web beacons

Een webbeacon is een klein bestand op een webpagina, nieuwsbrief, e-mail of andere communicatie en wordt gebruikt om informatie te verzamelen over bijvoorbeeld de mate waarin e-mail wordt geopend, welke inhoud wordt bekeken, enz. Deze informatie is gebruikt om de interesse van bezoekers te meten en onze diensten en communicatie te verbeteren.

 

Widgets en applicaties voor sociale media

Kosanuq maakt op haar website gebruik van widgets voor sociale media. Door op deze widgets te klikken, kunt u communiceren met derden (zoals Facebook, LinkedIn, enz.).

 

Beschrijving cookies

Doel Beschrijving Type & duur
Beveiliging Onze websites zijn gebouwd voor standaard webbrowsers. Deze hebben een ingebouwde cookiefunctionaliteit die helpt bij compatibiliteitsproblemen (bijvoorbeeld met het type webbrowser) en de prestaties verbeteren (bijvoorbeeld sneller laden van content). Sessie. Verwijderd na het sluiten van de browser

 

Website-voorkeuren Onze cookies onthouden uw websitevoorkeuren (bijvoorbeeld taal) of vergroten de persoonlijke ervaring (bijvoorbeeld door een gepersonaliseerde begroeting of inhoud). Deze cookies worden gebruikt op de website die u kunt gebruiken met uw eigen accountsessie. Verwijderd na het sluiten van de browser

 

Analytisch We gebruiken verschillende (externe) cookies om het gebruik van onze websites te analyseren. Dit stelt ons in staat om de kwaliteit en inhoud van de websites te verbeteren. Verzamelde informatie: IP-adres, aantal unieke bezoekers, zoektermen, locatie (landcode) of bezoeker, datum, duur en frequentie of bezoek, gebruikte hardware, browsertype, marketingcampagnegegevens Permanent

 

Sociale media (bijv. Facebook, Twitter, LinkedIn) We gebruiken (externe) widgets voor sociale media en/ of sociale media en e-mail. In deze context worden de interacties en activiteiten van onze website die gebruikmaken van deze services op geaggregeerd niveau geregistreerd (dwz we kennen het individuele niveau niet). Controleer informatie van de relevante sociale media voordat u deze functionaliteit gebruikt Permanent, maar wordt automatisch verwijderd als u de Kosanuq-website twee jaar niet gebruikt

 

 

Profilering

Kosanuq kan uw persoonlijke gegevens gebruiken voor profilering. Kosanuq stelt een of meer profielen vast op basis van uw persoonlijke gegevens. Kosanuq stelt deze profielen op met behulp van geautomatiseerde algoritmen en informatie van contactmomenten. Met deze profielen kan Kosanuq u betere en meer gerichte commerciële aanbiedingen bieden. Natuurlijk is het garanderen van uw privacy de hoogste prioriteit. Bij gebruik van de website van Kosanuq geeft u toestemming om alle cookies en plug-ins te gebruiken zoals beschreven in n deze privacy- en cookieverklaring. U bent vrij om cookies uit te schakelen via uw browser. Houd er rekening mee dat het mogelijk is dat onze website niet langer optimaal zal werken.

 

Delen en overdragen van persoonlijke gegevens

Wij delen geen persoonlijke gegevens met derden in het geval zij medeorganisator van een evenement zijn (dit wordt expliciet vermeld in de branding van het evenement) of in het geval dit een wettelijke verplichting is en / of deze resultaten van een rechterlijke macht. In sommige gevallen kan Kosanuq uw persoonlijke gegevens delen met externe bedrijven of serviceproviders. Kosanuq kan ook persoonlijke gegevens opslaan in een ander land dan waar u zich bevindt. De overdracht van persoonsgegevens door Kosanuq in het buitenland vindt plaats in overeenstemming met de Nederlandse privacywetgeving. Kosanuq kan persoonlijke gegevens verwerken in termen van verkoop of overdracht van diensten waaronder de persoonsgegevens worden verwerkt. Kosanuq moet persoonlijke informatie vrijgeven op een wettelijke basis, een rechterlijk voorschrift of een overheidsbesluit. Persoonlijke gegevens kunnen ook worden gebruikt voor privacy- of beveiligingsaudits of om een ​​onderzoek naar een klacht of een beveiligingsdreiging uit te voeren. Kosanuq verkoopt geen persoonlijke gegevens aan derden. Ook zal Kosanuq geen persoonlijke informatie bekendmaken die is bedoeld voor direct marketingdoeleinden.

 

Uw keuzes

U hebt verschillende keuzes met betrekking tot het gebruik van onze online diensten. In het algemeen bent u niet verplicht om persoonsgegevens te verstrekken. Kosanuq kan u echter vragen om aanvullende informatie over onze door ons georganiseerde diensten en evenementen. Bepaalde online services kunnen ook voor deze toepassing worden aangevraagd. Als u kiest voor een specifieke service of communicatie, zoals een e-nieuwsbrief, kunt u zich ook afmelden voor deze service. Als u besluit om niet deel te nemen aan een service of communicatie, zullen wij uw informatie automatisch verwijderen. Zoals hierboven beschreven, kunt u uw browser instellen om u op de hoogte te stellen wanneer u cookies of cookies ontvangt. Houd er echter rekening mee dat bepaalde functionaliteiten van onze sites mogelijk niet correct werken als u ervoor kiest om cookies te weigeren.

 

Toegang

Als u een account bij Kosanuq heeft, hebt u recht op persoonlijke gegevens om eventuele onjuistheden te corrigeren. U kunt ook een verzoek indienen om informatie te wijzigen of te verwijderen door contact op te nemen met info@kosanuq.nl. We zullen al het mogelijke doen om aan uw verzoek te voldoen, zolang het voldoet aan de toepasselijke wetgeving en professionele normen. Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door Kosanuq, heeft u het recht om een ​​klacht in te dienen bij de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens (‘AP’).

 

Gegevensbeveiliging en -integriteit

Kosanuq heeft beveiligingsbeheer en procedures om persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofd verlies, misbruik, wijziging of vernietiging. Ondanks de verstrekkende inspanningen van Kosanuq kan de integriteit van de gegevens niet worden gegarandeerd tegen alle bedreigingen. Op ons best, bent u beperkt tot degenen die namens Kosanuq betrokken zijn bij het verlenen van diensten. De personen die toegang hebben tot persoonlijke gegevens zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van dergelijke informatie te handhaven. We doen ook ons ​​best om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke informatie wettelijk is toegestaan ​​en dat u om verwijdering van uw persoonlijke gegevens verzoekt.

 

Koppelingen naar andere websites

Houd er rekening mee dat Kosanuq website kunnen linken naar andere websites die niet worden beheerst door deze online privacyverklaring. We raden u aan het privacy beleid van elke website die u bezoekt te lezen voordat u persoonlijke informatie verstrekt.

 

Autoriteit Persoonsgegevens

Uiteraard helpt Kosanuq u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de Privacywet hebt u ook het recht om bij de Autoriteit Persoonsgegevens een klacht in te dienen tegen de verwerking van persoonsgegevens. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens

Als u vragen heeft over uw privacy en onze privacy- en cookieverklaring, kunt u deze vragen door contact op te nemen met Kosanuq via

Kosanuq

Orteliuslaan 850,

3528 BB Utrecht

Telefoonnummer: 085-065.66.90

E-mail: info@kosanuq.nl

 

(1) Verwijzingen in dit online privacybeleid naar “Kosanuq”, “wij”, “onze” en “ons” verwijzen naar ITB BV De verantwoordelijke, ITB BV, is geregistreerd bij het handelsregister in Nederland onder nummer 340.97.663

 

Cookies & Privacy

Kosanuq voldoet aan de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming. Bij een bezoek aan deze website worden geen persoonsgegevens bewaard.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen