Kosanuq biedt oplossingen voor business transformation, intensiveren van de ‘client journey’ en het borgen van compliance door de inzet van geavanceerde technologie

Team Kosanuq

null

Frank Jansen - Chief Creative Officer

Visie:
Iedere onderneming of instelling is een verzameling processen, systemen en mensen die in toenemende mate de effecten van wet-en regelgeving moet kunnen verwerken. Een goed georkestreerde samenwerking tussen deze vier elementen is noodzakelijk om een winstgevende operatie te krijgen met tevreden stakeholders.

Ervaring:
Frank heeft bijna 20 jaar ervaring in de financiële en zakelijke dienstverlening. Sinds 2004 adviserend consultant op het gebied van wet-en regelgeving. Vanaf 2008 ervaring met het gebruik van software om borging van bedrijfsprocessen mogelijk te maken en wet-en regelgeving daarbij actief te betrekken. Vanaf 2012 partner van AuraPortal.

Rol bij Kosanuq:
Verantwoordelijk voor de invulling van ‘Stop Doing, Start Dreaming’.  De internet/digitale revolutie heeft ongekende mogelijkheden. Gevestigde ondernemingen informeren over wat digitale transformatie specifiek voor deze ondernemingen kan betekenen is een kolfje naar zijn hand.

null

Jan Henk Keijzer - Senior Proces Consultant

Visie:
Door goede informele relaties te bouwen met medewerkers van commercie, logistiek, IT en financiën wordt een belangrijke randvoorwaarde geschapen voor een succesvolle implementatie van een informatiesysteem.

Ervaring:
Jan Henk heeft meer dan 20 jaar ervaring in de internationale luchtvaart (o.a. KLM) en het openbaar vervoer. Is sinds vijf jaar zelfstandig adviseur en projectmanager voor de Openbaar Vervoer (OV) en luchtvaart industrie. Jan Henk heeft specialistische kennis en ervaring opgedaan met projecten voor het implementeren van informatiesystemen op het gebied van dienstregeling, crew- en vlootplanning en van distributie-, reservering- en verkoopsystemen.

Jan Henk heeft als projectverantwoordelijke en/of projectleider ervaring opgedaan met:

  • Implementatie geautomatiseerd vloot- en crewplanningsysteem voor KLM UK.
  • Implementatie van het Lufthansa vloot-en slotsplanningsysteem voor Malev Hungarian Airlines.
  • Implementatie van distributie- en pricingsysteem voor NS International.

Rol bij Kosanuq:
Jan Henk is sinds juli 2016 verbonden aan Kosanuq. Zijn rol ziet op het diepgaand analyseren van bestaande bedrijfsprocessen alsmede het optimaliseren/verbeteren van deze processen.

null

Martine Kooi - Marketing en Communicatie

Visie:
Alleen met heldere communicatie wordt een boodschap begrepen. En elke samenwerking, elke relatie valt of staat met de wil om elkaar te begrijpen. Ik draag daar graag aan bij en dat doe ik in de volle overtuiging dat partijen altijd de intentie hebben een stap voorwaarts te maken, zowel zakelijk als privé en zowel individueel als collectief.

Ervaring:
Martine heeft meer dan 20 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening en bij de (internationale) overheid. Na de eerste 10 jaar van haar loopbaan verschillende marketing functies te hebben uitgeoefend heeft zij halverwege haar loopbaan de richting van algemeen management en human resources gekozen. De laatste 6 jaar heeft zij zich als zelfstandige weer toegelegd op haar passie; Marketing en (online) Communicatie.

Rol bij Kosanuq:
Martine is verantwoordelijk voor de (online) positionering van Kosanuq, de website, blogs, social media en campagnes.