Kosanuq biedt oplossingen voor business transformation, intensiveren van de ‘client journey’ en het borgen van compliance door de inzet van geavanceerde technologie

Team Kosanuq

Kosanuq is een partnership (zie onderstaand) waarin langdurige ervaring op het gebied van Governance, Risk Management, Compliance (‘GRC’), Operational Excellence, Change Management en ‘Digital’ is samengebracht. Kosanuq kent verder een flexibele schil die wordt ingevuld in samenwerking met een drietal flex providers. Hierdoor kan Kosanuq doorlopend beschikken over +/- 75 business proces consultants, +/- 25 .NET programmeurs en +/- 10 integratieconsultants. Kleine maar ook grotere projecten kunnen daarom door ons worden aangeboden en uitgevoerd.

null

Frank Jansen - Chief Creative Officer

Visie:
Iedere onderneming of instelling is een verzameling processen, systemen en mensen die in toenemende mate de effecten van wet-en regelgeving moet kunnen verwerken. Een goed georkestreerde samenwerking tussen deze vier elementen is noodzakelijk om een winstgevende operatie te krijgen met tevreden stakeholders.

Ervaring:
Frank heeft bijna 20 jaar ervaring in de financiële en zakelijke dienstverlening. Sinds 2004 adviserend consultant op het gebied van wet-en regelgeving. Vanaf 2008 ervaring met het gebruik van software om borging van bedrijfsprocessen mogelijk te maken en wet-en regelgeving daarbij actief te betrekken. Vanaf 2012 partner van AuraPortal.

Rol bij Kosanuq:
Verantwoordelijk voor de invulling van ‘Stop Doing, Start Dreaming’.  De internet/digitale revolutie heeft ongekende mogelijkheden. Gevestigde ondernemingen informeren over wat digitale transformatie specifiek voor deze ondernemingen kan betekenen is een kolfje naar zijn hand.

null

Martine Kooi - Marketing en Communicatie

Visie:
Alleen met heldere communicatie wordt een boodschap begrepen. En elke samenwerking, elke relatie valt of staat met de wil om elkaar te begrijpen. Ik draag daar graag aan bij en dat doe ik in de volle overtuiging dat partijen altijd de intentie hebben een stap voorwaarts te maken, zowel zakelijk als privé en zowel individueel als collectief.

Ervaring:
Martine heeft meer dan 20 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening en bij de (internationale) overheid. Na de eerste 10 jaar van haar loopbaan verschillende marketing functies te hebben uitgeoefend heeft zij halverwege haar loopbaan de richting van algemeen management en human resources gekozen. De laatste 6 jaar heeft zij zich als zelfstandige weer toegelegd op haar passie; Marketing en (online) Communicatie.

Rol bij Kosanuq:
Martine is verantwoordelijk voor de (online) positionering van Kosanuq, de website, blogs, social media en campagnes.

null

Jan Henk Keijzer - Senior Proces Consultant

Visie:
Door goede informele relaties te bouwen met medewerkers van commercie, logistiek, IT en financiën wordt een belangrijke randvoorwaarde geschapen voor een succesvolle implementatie van een informatiesysteem.

Ervaring:
Jan Henk heeft meer dan 20 jaar ervaring in de internationale luchtvaart (o.a. KLM) en het openbaar vervoer. Is sinds vijf jaar zelfstandig adviseur en projectmanager voor de Openbaar Vervoer (OV) en luchtvaart industrie. Jan Henk heeft specialistische kennis en ervaring opgedaan met projecten voor het implementeren van informatiesystemen op het gebied van dienstregeling, crew- en vlootplanning en van distributie-, reservering- en verkoopsystemen.

Jan Henk heeft als projectverantwoordelijke en/of projectleider ervaring opgedaan met:

  • Implementatie geautomatiseerd vloot- en crewplanningsysteem voor KLM UK.
  • Implementatie van het Lufthansa vloot-en slotsplanningsysteem voor Malev Hungarian Airlines.
  • Implementatie van distributie- en pricingsysteem voor NS International.

Rol bij Kosanuq:
Jan Henk is sinds juli 2016 verbonden aan Kosanuq. Zijn rol ziet op het diepgaand analyseren van bestaande bedrijfsprocessen alsmede het optimaliseren/verbeteren van deze processen.

null

Gerbrand van Enk - Master of Change

Visie:
“De oorsprong van alles ligt in jezelf.”
Mijn passie is om mensen te helpen om meer van zichzelf te zien en dus meer zichzelf te kunnen zijn.

Ervaring:
In mijn werkzame leven loop ik al een tijdje mee. Ik ben gestart in administratieve functies op de ‘werkvloer’. Hierin heb ik intensief geleerd hoe werkwijzen en sociale verhoudingen werken en dat verandering zonder draagvlak geen succes zal hebben.

In verschillende rollen heb ik daarna een stevig professioneel fundament gelegd met kennis van meerdere business schools en ervaring in management, directie en advisering:

  • sales en new business;
  • (juridisch) specialist;
  • operations, kwaliteit en compliance.

Bij ieder project en in iedere rol heb ik geleerd dat trouw zijn aan mezelf de beste garantie is op succes voor mij en de organisaties waarvoor ik werk.

In mijn workshops en projecten is daarom altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling naast de zakelijke ontwikkeling en combineer ik resultaatgerichtheid met plezier en speelsheid. Ik ga graag de verbinding met u aan en help ook u en uw organisatie om de ongekende mogelijkheden voor groei te ontdekken.

Rol bij Kosanuq:
Gerbrand is sinds september 2016 verbonden aan Kosanuq. Zijn rol ziet op de invulling van de ‘high touch’; de ontwikkeling van de mens en zijn vaardigheden in lijn brengen met de ontwikkeling van de digitale techniek. Hiervoor maakt Gerbrand analyses van medewerkers en leidinggevenden versus het gewenste digitale profiel.

Cookies & Privacy

Kosanuq voldoet aan de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming. Bij een bezoek aan deze website worden geen persoonsgegevens bewaard.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen