Kosanuq is een ONAFHANKELIJKE consultant die mid-corporate ondernemingen adviseert over hun Digitale Transformatie op basis van PLATFORM techniek.

Over Kosanuq

Missie

Kosanuq is ‘on a mission’ en deze missie richt zich op de inzet van een LowCode platform bij haar opdrachtgevers in het kader van hun digitale transformatie. Op basis van een dergelijke type platform verkrijgen ondernemingen de controle over hun heden en toekomst, onafhankelijk van de beschikbaarheid van programmeurs in welke taal dan ook. Ook kan de platform techniek gebruik maken van Artificial Intelligence, Robotics en Blockchain.

Visie

De snelheid waarmee technologie veranderingen afdwingt in de strategie en operatie van ondernemingen is ongekend. Ook denken wij dat ‘you ain’t seen nothing yet’. Continue wijzigingen zullen aan de orde van de dag zijn. Technisch gezien wordt heel veel mogelijk. Dat betekent ook dat de rol van medewerkers zal veranderen. Kennis vergaren en/of interpreteren kan software of AI beter dan welke mens ook. Dit betekent niet dat de rol van de medewerker is uitgespeeld. Integendeel. Soft skills zoals empathie, luisteren, meeveren, interpreteren, intuitie worden in deze technologie gedreven wereld belangrijker.

Doelen

Het team en de geselecteerde partners van Kosanuq hebben jarenlange ervaring met het adviseren over wet- en regelgeving, het (her)ontwerpen van bedrijfsprocessen en het implementeren van platform-technologie. Wij streven naar een herkenbare positie in de Noord-Europese MKB-markt.

null
Kenmerkend voor de dienstverlening van Kosanuq
Wij nemen de verantwoordelijkheid tot na de implementatie. Alle lagen binnen de organisatie hebben weer de juiste focus, omarmen de nieuwe efficiënte werkwijze en kunnen er foutloos mee werken.
Onze teams bestaan uit business consultants, juristen, bedrijfskundigen, ICT’ers en projectmanagers. Het team werkt samen met medewerkers en leidinggevenden van de opdrachtgever.
Kosanuq onderzoekt de efficiency en effectiviteit van de meest cruciale bedrijfsprocessen met behulp van Brown Papers sessies. Indien logisch worden processen verbeterd. Wij luisteren daarbij nadrukkelijk naar geluiden van ‘de werkvloer’.

Juridische, bedrijfskundige en financiële projecten herbergen verschillende dimensies van complexiteit. Kosanuq heeft een no-nonsens mentaliteit. Wij vinden het niet meer dan logisch om uitsluitend vaardigheden in te zetten die noodzakelijk zijn. Geen senior partner tarieven rekenen als junior medewerkers het werk doen. Onze tariefstelling is daarom scherp en fair.

Cookies & Privacy

Kosanuq voldoet aan de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming. Bij een bezoek aan deze website worden geen persoonsgegevens bewaard.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen