Kosanuq biedt oplossingen voor business transformation, intensiveren van de ‘client journey’ en het borgen van compliance door de inzet van geavanceerde technologie

Over Kosanuq

Missie

Kosanuq is een juridisch en bedrijfskundig adviseur die, met de implementatie van de gebruikersvriendelijke software van AuraPortal, ondernemingen wil ontzorgen bij het borgen van bedrijfskritische elementen in alle primaire en secundaire bedrijfsprocessen.

 

Visie

Ons motto is ‘law put to work’. U zult een juridische lading veronderstellen en dat is juist. Wet-en regelgeving is één van de elementen die essentieel zijn bij het borgen van bedrijfsprocessen. Maar er is meer.

ISO, AO-IC, bedrijfsbeleid, kwaliteit doelen, werkafspraken, business rules, functiescheiding, beloftes aan de klant, veiligheidsprotocollen en diverse andere elementen zijn niet vrijblijvend. Het borgen of realiseren van deze elementen zien wij als het vrijwillig voldoen aan zelf opgelegde wetten (‘law’). Kosanuq wil ondernemingen hierbij graag ondersteunen.

 

Doelen

Het team en de geselecteerde partners van Kosanuq hebben jarenlange ervaring met het adviseren over wet- en regelgeving, het (her)ontwerpen van bedrijfsprocessen en het implementeren van BPM-technologie. Wij streven naar een herkenbare positie in de Noord-Europese MKB-markt.

null
Kenmerkend voor de dienstverlening van Kosanuq
Wij nemen de verantwoordelijkheid tot na de implementatie. Alle lagen binnen de organisatie hebben weer de juiste focus, omarmen de nieuwe efficiënte werkwijze en kunnen er foutloos mee werken.
Onze teams bestaan uit business consultants, juristen, bedrijfskundigen, ICT’ers en projectmanagers. Het team werkt samen met medewerkers en leidinggevenden van de opdrachtgever.
Kosanuq onderzoekt de efficiency en effectiviteit van de meest cruciale bedrijfsprocessen met behulp van Brown Papers sessies. Indien logisch worden processen verbeterd. Wij luisteren daarbij nadrukkelijk naar geluiden van ‘de werkvloer’.

Kijk ook eens op wftcompliance.nl

Juridische, bedrijfskundige en financiële projecten herbergen verschillende dimensies van complexiteit. Kosanuq heeft een no-nonsens mentaliteit. Wij vinden het niet meer dan logisch om uitsluitend vaardigheden in te zetten die noodzakelijk zijn. Geen senior partner tarieven rekenen als junior medewerkers het werk doen. Onze tariefstelling is daarom scherp en fair.

Cookies & Privacy

Kosanuq voldoet aan de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming. Bij een bezoek aan deze website worden geen persoonsgegevens bewaard.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen