Academy

Open Workshops

Kosanuq Academy organiseert open workshops voor iedereen die zich zakelijk in korte tijd wil laten bijpraten over onderwerpen die van belang zijn voor de digitale transformatie van organisaties en hun klanten.

Digitale Transformatie
Digitale transformatie is ‘hot & happening’. Het bedrijfsleven en de overheid lijkt zich van het nut en de urgentie van het onderwerp bewust. Maar hoe pak je de transformatie aan als het niet eens duidelijk is wat nu precies met digitale transformatie wordt bedoeld!

Duur: 4 uur

Voor wie?
Niet-IT executives en medewerkers, B & C level directieleden, management consultants, change agents

Neuronomics
U bent leidinggevende en ervaart dat uw medewerkers Ja zeggen maar Nee doen. De medewerkers willen wel meewerken en hebben de intentie om te doen wat besproken is maar in de praktijk gebeurt het uiteindelijk niet. Vanuit de nieuwste neuro-wetenschappelijke inzichten is dit universele gedrag van mensen logisch verklaarbaar en tevens beïnvloedbaar. Leer in de workshop hoe u met deze inzichten weerstand kan laten afnemen, de neuzen een kant op kan laten bewegen en medewerkers Ja laten zeggen én doen.

Duur: 4 uur

Voor wie?
B & C level directieleden, management consultants, change agents

Cookies & Privacy

Kosanuq voldoet aan de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming. Bij een bezoek aan deze website worden geen persoonsgegevens bewaard.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen