Academy

Incompany

Voor organisaties die teams van executives, managers en/of medewerkers gezamenlijk willen trainen of voorlichten over digitale transformatie organiseert Kosanuq InCompany workshops en trainingen.
Workshops die door ons worden gegeven bieden inzicht en inspiratie. Door cultuur en techniek met elkaar te verbinden zullen deelnemers aan de workshop gaan ervaren dat digitale transformatie niet vaag of eng is maar een concreet concept waar organisaties direct na de workshop mee kunnen beginnen of verder gaan. (Uiteraard wel na het opstellen van een goede roadmap en planning!).

Workshop Digitale Transformatie

Digitale transformatie is ‘hot & happening’. Het bedrijfsleven en de overheid lijkt zich van het nut en de urgentie van het onderwerp bewust. Maar hoe pak je de transformatie aan als het niet eens duidelijk is wat nu precies met digitale transformatie wordt bedoeld!

Deze workshop laat deelnemers kennis maken met een digitaal platform als kern van de organisatie en de nuttige functies die met een platform komen. Deelnemers zullen ervaren dat digitaal transformeren niet moeilijk is en voor iedereen zonder een IT achtergrond bereikbaar is.

Duur: 4 uur

Voor wie? Niet-IT executives en medewerkers, B & C level directieleden, management consultants, change agents

Workshop ISO 9001 geautomatiseerd op een
Digitaal Platform

ISO 9001 is recentelijk vernieuwd met de introductie van de ‘2015’ norm. Naast de introductie van de voor alle ISO-standaarden geldende ‘High Level Structure’ wordt ‘de tevreden klant’ verheven tot een strategisch doel. Niet langer uitbesteed aan de afdeling Kwaliteit/Quality Assurance maar te realiseren door betrokkenheid van bestuurders en uitgekiende processen.

In deze workshop gaan deelnemers oefenen met het modelleren, automatiseren, executeren én monitoren van een ISO-procesmodel. Eenmaal begrepen is het een koud kunstje te zien hoe het hele ISO framework op een digitaal platform kan worden uitgewerkt en wat daarvan de concrete kwaliteit en financiële voordelen zullen zijn.

Duur: 4 uur

Voor wie? ISO-coördinatoren, Kwaliteitsmanagers en Operationeel Directeuren

Workshop AO-IC geautomatiseerd op een
Digitaal Platform.

Vele organisaties moeten van overheidswege kunnen aantonen dat zij processen adequaat beheersen en ‘in control’ zijn. Dat levert in de praktijk de nodige complicaties op. Er is genoeg beschreven maar de uitvoering laat vaak te wensen over.

In deze workshop gaan deelnemers oefenen met het toevoegen van Checks & Balances aan een te automatiseren procesmodel. Dit model wordt tijdens de workshop ‘live’ geautomatiseerd en uitgevoerd. Tevens wordt geoefend met automatische creatie van auditfiles en zal worden stil gestaan bij het kunnen af geven van een ‘In Control’ statement.

Duur: 4 uur

Voor wie? Accountants, management consultants, internal auditors

Workshop COMPLIANCE geautomatiseerd op een
Digitaal Platform

Wetgeving, leidraden, jurisprudentie, Europese verordeningen, etc. hebben allen impact op de business. Het borgen van wet- en regelgeving is voor veel organisaties een administratieve nachtmerrie geworden met torenhoge uitvoeringskosten en ‘confusion all around’.

Tijdens de workshop gaan deelnemers oefenen met het toevoegen van een specifiek stuk wetgeving aan een door hen te automatiseren en uit te voeren procesmodel. Van controle achteraf naar borging vooraf. Dit alles zonder enige IT kennis.

Duur: 4 uur

Voor wie? General & Legal Counsels, Advocaten, Juridische Adviseurs, Risk- en/of Compliance Officers

Workshop Neuronomics
U bent leidinggevende en ervaart dat uw medewerkers Ja zeggen maar Nee doen. De medewerkers willen wel meewerken en hebben de intentie om te doen wat besproken is maar in de praktijk gebeurt het uiteindelijk niet. Vanuit de nieuwste neuro-wetenschappelijke inzichten is dit universele gedrag van mensen logisch verklaarbaar en tevens beïnvloedbaar.

Leer in de workshop hoe u met deze inzichten weerstand kan laten afnemen, de neuzen een kant op kan laten bewegen en medewerkers Ja laten zeggen én doen.

Duur: 4 uur

Voor wie? B & C level directieleden, management consultants, change

Cookies & Privacy

Kosanuq voldoet aan de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming. Bij een bezoek aan deze website worden geen persoonsgegevens bewaard.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen